Select Page

I 2019 skulle Consto AS levere anbud på en stor renovering av et damanlegg. Prosjektet skulle hånteres kun med grunnlag i IFC-filer, uten noen tradisjonelle handlinger. I forbindelse med dette bestemte de seg for å teste Asta Powerproject og tilleggsmodulen 4D.

Gjennom aå anvende Asta Powerproject 4D kunee vi på en meget visuell måte vise kunden hvordan vi tenkte oss tidsplanen, både med film og modell. Å kunne vise framdrift i modellen var noe som viste seg å være en suksess. Byggherren fikk gjennom dette en god forståelse for hvordan vi skulle løse denne jobben, sier Stig Johansen.

Kontakt oss for mer informasjon om Asta Powerproject.

Powerproject

Lag enkle og profesjonelle tidsplaner som du deretter kan bruke til å administrere prosjektet ditt.
Dette systemet er kraftig, enkelt å betjene og åpner stadig opp nye muligheter for brukerne.

Innovative, utvidbare løsninger for prosjektledelse, ressursplanlegging & kostnadskontroll

Det trenger ikke å være komplisert å skape nøyaktige og effektive tidsplaner som leverer prosjekt i tide og i henhold til budsjett.

Powerproject tilbyr deg et velprøvd prosjekt- og ressurshåndteringsløsning for vellykket planlegging, styring og gjennomføring av prosjekt, uavhengig av størrelse og kompleksitet.

Powerproject er et kraftigt og brukervennligt program som er godt etablert på markedet. Siden 2012 har den blitt integrert i Elecosofts produktportefølje.

Produktet er utviklet av Elecosoft og har blitt tilpasset selskapets kvalitetskrav og før å jobbe sammen med Elecosofts andre programvarer.

Mange fordeler

 • Full innsyn og kontroll av prosjektet
 • Enkelt å lage nøyaktige og eksakte tidsplaner
 • Produsere grafiske rapporter med høy kvalitet og mulighet for eget design
 • Følg opp prosjektet slik at du kan se avvik tidlig
 • Følg prosjektkostnader og ressurser for å levere i henhold til budsjett
 • Flere brukere kan jobbe på samme prosjekt samtidig med serverversjonen
 • Kommunikasjon med Bidcon, Sitecon,
  Microsoft Project og Primavera
 • Vedlikeholdsavtalen inkluderer fri tilgang til support på kontorstid, samt fri
  programvareoppdateringer
 • For at du skal kunne dra nytte av Powerproject så raskt som mulig, tilbyr vi åpne kurser på flere steder eller fullt tilpassede kurser for din
  bedrift.

 

Profesjonelle tidsplaner
– raskt og enkelt

Powerproject er enkelt å bruke, og takket være
funksjonene med maler kan du jobbe raskt ved å
bruke ting som allerede er gjort.

Programmet er brukervennlig og lett å forstå. Du kan flytte og kopiere, vertikalt og horisontalt, innenfor en tidsplan, mellom tidsplaner, mellom prosjekter, endre tidsskalaen kontinuerlig, ha forskjellige tidsskalaer på forskjellige steder i tidsplanen, designe datafeltet etter eget hode, bruk dra og slipp teknikk for å tilordne kalendere, koder, ressurser, kostnadssteder etc. Du kan enkelt filtrere ut det du er interessert i for øyeblikket.

Kostnadsplanlegging

I tidsplanen kan du jobbe med kostnader. Gjerne samle in beregningen fra Bidcon. Når tidsplanen er kostnadssett, får du et verktøy for å opprette betalingsplaner og følge opp budsjettet.

Kostnader kan legges på overordnede arbeidsoppgaver som forenkler for deg ved å raskt lage en grov kostnadsplanlegging som deretter kan raffineres etter behov.

Ressursplanlegging

Når du oppgir ressursbehovet i tidsplanen, vil du kunne opprette jevn ressurshåndtering og unngå overbeleggning. I Powerproject kan ressurser være av to forskjellige slag; dels permanente som personale, maskiner, etc, og dels konsumerbare som materialer av forskjellige slag. Du lager de ressursene du trenger og tilordner dem til arbeidsoppgaver med enkel dra og slipp teknikk.

Prosjektplanlegging i store prosjekter

I store prosjekter er det viktigere enn noensinne å skape struktur og oversikt. Prosjektene kan organiseres i en hierarkisk struktur i ubegrensede antal nivåer for enkelt å kunne navigere til en bestemt del av prosjektet.

Du kan også opprette forhåndsdefinerte rapporter for konsekvent rapportering, selv om flere prosjektledere er involvert.

Line of Balance

I enkelte typer av prosjekt når samme arbeidsoppgave skal utføres på en rekke steder, kan man dra nytte av å se på prosjektet fra et såkalt Line of Balance-perspektiv.

På denne måten kan du optimalisere, for eksempel, hvor mange arbeidslag du vil ha for
spackling, maleri, etc.

Utvidet funksjonalitet

I store prosjekter kan du bygge ut programmet ved å gøre risikoanalyse (for å vurdere usikkerhet i tidsplanen), lenke til Google Earth (for å se geografisk plassering av prosjekt), rapportering via mobiltelefoner mm.

Rapporter og utskrifter

Tidsplanen er et utmerket verktøy for å presentere prosjektet til andre. Det er viktig å kunne skrive ut det på en måte som passer til konteksten. Powerproject inneholder en rekke funksjoner for dette.

Mer informasjon

Har du spørsmål, vil du ha mer informasjon eller et tilbud?
Kontakt oss på telefon +47 51446400, via e-post post@ambio.no eller direkte til en av kontaktene under.

Stig Holgersen

Stig Holgersen

CEO

Mobil: 928 09 115
Epost: shh@ambio.no

Frode Hagerup

Frode Hagerup

Salg og markedsføring

Mobil: 40002270
Epost: frode@ambio.no

Lars E. Hauge

Lars E. Hauge

Daglig leder

Mobil: 40002222
Epost: leh@ambio.no

Kom gjerne innom våre kontorer for en prat

Pluss Personal